Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Москаль зробив гучну заяву, яка стосується правоохоронців краю. Поліцейські відповіли на звинувачення

Москаль зробив гучну заяву, яка стосується правоохоронців краю. Поліцейські відповіли на звинувачення

Москаль зробив гучну заяву, яка стосується правоохоронців краю. Поліцейські відповіли на звинувачення

Голова облдержадміністрації звертається до керівництва Головного управління Нацполіції в Закарпатській області із закликом діяти максимально жорстко зі злочинцями, котрі, прикриваючись членством у громадських організаціях, займаються відвертим криміналом – рекетом і розбійними нападами.

ВІДЕО ДНЯ

"На початку лютого злочинці напали на голову села Чорний Потік (Іршавський район) і жорстоко побили його, – заявляє Геннадій Москаль. – А вчора в селі Білки того ж Іршавського району, погрожуючи зброєю, зупинили два автомобілі з деревиною, побили водіїв, відібрали від них гроші й примусили відвезти вантаж на ферму колишнього колгоспу. Злочинці встановлені й затримані – це четверо мешканців Іршавщини, в тому числі лідер районної громадської організації "Доста". Деякі з них раніше судимі, ще двоє є фігурантами інших кримінальних злочинів.

Читайте також:
Троє розбійників увірвалися на автозаправку і погрожували працівникам
Реклама

Як голова облдержадміністрації закликаю поліцію діяти в межах чинного законодавства, але максимально жорстко. Членство в громадських чи будь-яких інших організаціях не може бути виправданням для скоєння злочинів чи індульгенцією від криміналу. У липні 2015-го року область уже мала кривавий прецедент, коли безкарність озброєних злочинців, котрі прикривалися патріотичними гаслами, закінчилася стріляниною, людськими жертвами і судовим вироком за тероризм, незаконне поводження зі зброєю, умисне знищення чужого майна тощо. Ще раз такого ми не допустимо!", – зауважив очільник Закарпаття.

Москаль зробив гучну заяву, яка стосується правоохоронців краю. Поліцейські відповіли на звинувачення – 01
Реклама

У свою чергу, в поліції відповіли на заяву Москаля. Правоохоронці зазначили, що вже завтра, 10 лютого, у Іршавському міськрайонному суді відбудеться засідання, на якому розглянуть питання щодо обрання відносно затриманих міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. 

"Поліція залишається поза політикою і діє виключно у рамках Закону. Правоохоронці виконують свою роботу, згідно вимог чинного законодавства і реагують на повідомлення про злочини незалежно від політичної приналежності фігурантів, – заявили у відділі комунікації поліції Закарпатської облсті. – Позиція поліції – принципова: кожен, хто переступив межу Закону, має понести відповідне покарання. Саме тому, прикро, що деякі політики намагаються скомпрометувати роботу правоохоронців і звести її нанівець". 

Нагадаємо, у поліції розповіли подробиці затримання злочинного угруповання.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно