Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Рівень захворюваності на ГРВІ на Закарпатті пішов на спад

Рівень захворюваності на ГРВІ на Закарпатті пішов на спад

Протягом цього тижня до медичних закладів Закарпаття із симптомами гострої респіраторної вірусної інфекції (ГРВІ) звернулося 7 тисяч 961 чоловік, що на 4 відсотки (або 320 випадків) менше, ніж за попередній тиждень. Показник захворюваності становить 632 на 100 тисяч населення і перевищує епідемічний поріг на 16% (за попередній тиждень епідпоріг було перевищено на 21%).

ВІДЕО ДНЯ

Запроваджені карантини сприяли зменшенню кількості ГРВІ серед дітей усіх вікових груп у середньому на 12%. Натомість кількість дорослих хворих навпаки збільшилася на 12% в основному за рахунок вікової групи 30 – 64 років, – повідомляє прес-центр ОЦЗ у Закарпатській області.

Читайте також:
Ще в одному закарпатському місті ввели карантин у школах
Реклама

Загалом серед осіб, що звернулися за медичною допомогою, 4 тисячі 675 дітей віком до 17 років (58% від усіх захворілих) і 3 тисячі 286 дорослих (42%). Найбільший відсоток звернень дітей до лікарів у Мукачівському та Виноградівському районах (70% захворілих), а дорослих – у м.Мукачеві та Перечинському районі (більше 50% звернень).

Епідемічні пороги перевищені у Воловецькому районі в 3 рази, у Тячівському районі та м.Ужгород – на 54%, у Міжгірському районі – на 50%, в Іршавському – на 42%, в Ужгородському – на 34%, у Великоберезнянському та Виноградівському районах – на 25%. 

Реклама

З наступного понеділка (11 лютого) розпочнеться навчально-виховний процес у закладах освіти Тячівського, Іршавського, Березнянського, Міжгірського районів та м.Хуст і частково – в навчальних закладах Воловецького району. Карантин продовжено ще на один тиждень у школах м.Ужгород, Ужгородського, Мукачівського, Виноградівського, Берегівського та Рахівського районів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно