Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Мукачівська єпархія оголосила старт фотоконкурсу "Як добре бути мамою!"

Мукачівська єпархія оголосила старт фотоконкурсу "Як добре бути мамою!"

Мукачівська єпархія оголосила старт фотоконкурсу "Як добре бути мамою!"
Mother, anya, māma (妈妈/媽媽), mom, mutter, ema, mamma, eomma (엄마, amma) , мама – найдорогоцінніше із усього, що дане нам Богом! Недоспані ночі, океан любові, і найголовніше-щирі молитви, що день у день...

Mother, anya, māma (妈妈/媽媽), mom, mutter, ema, mamma, eomma (엄마, amma) , мама – найдорогоцінніше із усього, що дане нам Богом! Недоспані ночі, океан любові, і найголовніше-щирі молитви, що день у день лунають з маминих уст.

ВІДЕО ДНЯ

Материнство – це справжнє чудо, яке й близько не можна порівняти з єгипетськими пірамідами, китайською стіною чи найдосконалішими науково-технічними винаходами.

Адже так?

Реклама

Та чомусь часто в буденній рутині ми не віддаємо належне такому потужному, хоча дуже простому «МАМА». Тому, щоб трохи виправити ситуацію, на сторінках сайту pronin.ua з благословіння Високопреосвященішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського стартує фотоконкурс на тему «Як добре бути мамою!».

До участі в конкурсі запрошуються всі бажаючі (неважливо чи ви професійний фотограф чи любитель, знімаєте на плівку чи на цифру, на дзеркальний фотоапарат чи звичайну «мильницю»). Для цього треба відправити фотографію розміром 3508 на 2480 px на електронну пошту [email protected], вказавши ПІБ автора, контактний телефон, назву фото та коротеньку історію його сюжету.

Реклама

Кількість фотографій від одного автора необмежена, головне, щоб вони відповідали умовам конкурсу. Автори погоджуються з тим, що організатори залишають за собою право із зазначенням авторства публікувати та розміщувати фотографії, зроблені в рамках конкурсу.

Основна ціль фотознімка – це показати, що хороші взаємовідносини батьків з дітьми – ось справжнє щастя.

Тематика фотографій має відповідати наступним підтемам:

Реклама

- радість народження дитини, материнство;

- щастя сімейного життя;

- живе спілкування батьків з дітьми;

- взаємовідносини дітей і їх батьків.

Переможці визначатимуться за двома етапами. Перший етап – рейтингове голосування. Кожне фото, розміщене на сайті pronin.in.ua матиме свій рейтинг, який буде залежати від оцінок відвідувачів сайту.

У другому етапі (фінальному) візьмуть участь кращі роботи, що будуть відібрані згідно рейтингу. Другий етап буде проходити у формі фотовиставки. Переможців буде визначати спеціальне журі за такими критеріями:

- глибина сюжету;

Реклама

- креативність;

- оригінальність і т.д.

Кращі роботи будуть розміщені в гінекологічних відділеннях Закарпатської області.

Переможець отримає цінний приз з рук Високопреосвященнішого Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського.

Роботи приймаються з 10 жовтня по 11 листопада 2012 року включно.

І пам’ятайте, що щаслива секунда, хвилина, година, день, тиждень, місяць, рік, чи може навіть мить, проведена з своїми дітьми, або життєва ситуація, з якої саме батьки допомогли знайти оптимальний вихід – це спогади, що точно є у кожного, пам’ять про які живе глибоко в душі кожного з нас, зігріваючи своїм теплом. А давайте їх відтворимо на фотографіях!

Контакти:

Реклама

Протоієрей Василій Керецман – Голова Перечинського молодіжного братства імені архімандрита Василія (Проніна) (0503727174)

Організатори фотоконкурсу

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно