Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Мукачеві затримали водія, що збив пішохода

В Мукачеві затримали водія, що збив пішохода
Цими вихідними в м. Мукачеві по вул.І. Франка пізно ввечері сталася дорожньо-транспортна пригода за участю пішохода та невстановленого автомобіліста, який з місця пригоди зник. На місце ДТП був...

Цими вихідними в м. Мукачеві по вул.І. Франка пізно ввечері сталася дорожньо-транспортна пригода за участю пішохода та невстановленого автомобіліста, який з місця пригоди зник. На місце ДТП був скерований наряд ВДАІ та СОГ Мукачівського міськвідділу міліції. Потерпілого, 24-річного мукачівця, було доставлено до лікарні.

ВІДЕО ДНЯ

В ході проведення розшукових заходів, на вул. Привокзальній увагу працівників державтоінспекції привернув автомобіль з характерними для ДТП ушкодженнями. Пізніше було встановлено і водія, причетного до даної дорожньо-транспортної пригоди. Винуватцем ДТП виявився житель Мукачева.

Громадянин визнав свою причетність до даної пригоди та надав правдиві свідчення працівникам міліції. В яких власне і розповів, що пізно ввечері керуючи авто, неочікувано для нього справа на дорогу вибігла собака, в цей час на зустріч йшов пішохід, і водій не встиг зреагувати та скоїв наїзд на нього. Після удару водій перелякався і тому з місця пригоди зник.

Реклама

Правоохоронці Мукачівського МВ (з обслуговування м. Мукачева та Мукачівського району) ще раз застерігають від подібних необдуманих дій за залишення місця ДТП. Адже залишення водіями місця дорожньо-транспортної пригоди, до якої вони причетні, карається накладенням штрафу або позбавленням права керувати всіма транспортними засобами на строк від одного до трьох років.

Євгенія Красилинець, Мукачівський МВ УМВС

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно