Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

За добу патрульні області виявили 5-ох п’яних водіїв

За добу патрульні області виявили 5-ох п’яних водіїв

За минулу добу правоохоронці краю задокументували 5 фактів керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.

ВІДЕО ДНЯ

У селищі Середнє Ужгородського району ввечері працівники поліції під час патрулювання помітили автомобіль марки «ВАЗ-2103», який стояв серед дороги без заднього освітлення. Водієм виявився місцевий житель. Він не мав з собою водійського посвідчення і був напідпитку.

 Цього чоловіка правоохоронці уже затримували менше місяця тому за скоєння ДТП у стані алкогольного сп’яніння. Тепер на нього склали черговий адмінпротокол за керування без водійського посвідчення у нетверезому стані. Від керування автотранспортом чоловіка відсторонили.    

Реклама

На автодорозі Велятино-Хуст працівники поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «Оpеl Аstrа» іноземної реєстрації, який їхав з вимкненим освітлення. За кермом був житель Тячівського району у стані алкогольного сп’яніння. Він також не мав водійського посвідчення. Від проходження медосвідування водій відмовився. У присутності двох свідків на нього склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

Читайте також:
Поліцейські зупинили двох п’яних мотоциклістів
Реклама

Аналогічна ситуація сталася у селі Велятино Хустського району, де патрульні зупинили для перевірки незареєстрований мопед, яким керував місцевий житель, який так само був без водійського посвідчення і напідпитку. Від проходження медосвідування теж він відмовився. На водія склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування. 

Як повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області, ще двох п’яних водіїв виявили працівники патрульної поліції області. Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Нагадаємо, нещодавно авто в’їхало у гужову підводу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно