Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На кордоні з Угорщиною затримали дві партії контрабандних цигарок на майже мільйон гривень

На кордоні з Угорщиною затримали дві партії контрабандних цигарок на майже мільйон гривень

На кордоні з Угорщиною затримали дві партії контрабандних цигарок на майже мільйон гривень

Дві спроби незаконного переміщення цигарок з України до Угорщини попередили цієї доби прикордонники Чопського загону у пункті пропуску «Тиса».

ВІДЕО ДНЯ

Першим у поле зору правоохоронців потрапив мікроавтобус «Mercedes» польської реєстрації, що прибув учора ввечері на виїзд з України. Під час огляду транспортного засобу, яким керував 33-річний громадянин Молдови, прикордонники помітили підозрілі зміни у його конструктивних порожнинах. Це стало підставою для проведення поглибленого огляду автомобіля. Під час такої перевірки прикордонний наряд спільно з митниками виявили у передній стійці мікроавтобуса 249 пачок цигарок різних марок. Щоб дістатись контрабандного тютюну, правоохоронцям довелося розібрати стійку, – йдеться у повідомленні прес-служби Чопського прикордонного загону.

Читайте також:
Поблизу річки знайшли 23 ящики сигарет
Реклама

Як результат, приховані від контролю цигарки та мікроавтобус «Mercedes» 2010 року випуску на загальну суму понад 624 тисячі гривень було вилучено у відповідності до чинного законодавства.

За декілька годин прикордонники затримали ще одну партію контрабандного тютюну. Цього разу цигарки відшукали у мікроавтобусі «Mercedes» української реєстрації, яким керував 22-річний житель Сумщини. Під час прикордонно-митного огляду під заднім сидінням пасажирського відсіку правоохоронці виявили тайник. З метою перевезення тютюну у мікроавтобусі було обладнано подвійне днище. Доступ до нього став можливим після відкручування сидінь та демонтажу декоративної обшивки і плити ДСП, яка слугувала кришкою тайника. Більшість прихованих сигарет були обмотані поліетиленовою плівкою, решта – рівномірно розміщені по периметру днища.

Реклама

Як і в попередньому випадку, транспортний засіб 2003 року та виявлені у ньому сигарети на загальну суму 287 тисяч гривень у власника вилучили співробітники митниці.

Раніше повідомлялось, що через кордон намагалися перевезти майже 140 тисяч пачок сигарет.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно