Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Пішоходна вулиця Возз’єднання: міська влада наступає на ті ж граблі?

Пішоходна вулиця Возз’єднання: міська влада наступає на ті ж граблі?

Проект рішення, згідно з яким вулиця Возз'єднання стане частково пішохідною, на розгляд депутатам міської ради планують винести вже наступного четверга. Тоді відбудеться чергова сесія...
ВІДЕО ДНЯ

Проект рішення, згідно з яким вулиця Возз'єднання стане частково пішохідною, на розгляд депутатам міської ради планують винести вже наступного четверга. Тоді відбудеться чергова сесія Мукачівської міської ради, першим пунктом порядку денного якої якраз і стоїть дане питання.

Сам проект був оприлюднений місяць тому. Та ні громадського обговорення, ані думки людей ні в кого не спитали. Чому? Невідомо.

Реклама

Замість того, щоб виправити помилку і скасувати рішення, яким депутати вирішили зробити вулицю з двостороннім рухом, народні обранці пішли ще далі і вирішили, що в час пік одного з головних вулиць має бути пішохідною. Для цього планується облаштувати спеціальні шлагбауми. На думку підприємців, які працюють на даній вулиці рішення, яке хочуть ухвалити депутати, "адекватним" назвати важко.

"Депутати хочуть паралізувати транспортний рух в центрі Мукачева? Якби вони побудували нову розв'язку, то перекривайте тоді Возз'єднання скільки Вам заманеться. А нових шляхів немає, ай ті, що є, намагаються "паралізувати", - каже підприємець Віктор.

Реклама

Підприємці впевнені, що дане рішення лобіюється окремими бізнесменами. Річ в тім, що шлагбауми планується встановити якраз після в'їзду на одну з приватних парковок, та навпроти квіткового магазину.

Пішоходна вулиця Возз’єднання: міська влада наступає на ті ж граблі? – 10
Пішоходна вулиця Возз’єднання: міська влада наступає на ті ж граблі? – 11
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно