Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Відомий закарпатський співак Степан Гіга потрапив у скандал, – ЗМІ

Відомий закарпатський співак Степан Гіга потрапив у скандал, – ЗМІ

Відомий закарпатський співак Степан Гіга потрапив у скандал, – ЗМІ

Днями розгорівся неабиякий скандал між активістами, представниками громадських організацій та управлінням соцзахисту населення Мукачівської міської ради. У публікаціях, що поширюють громадські активісти, йдеться про те, що Мукачівська міська рада роздає матеріальну допомогу «потрібним» людям, або ж Степан Гіга незаконно отримав матеріальну допомогу з бюджету Мукачева.

ВІДЕО ДНЯ

Такі заголовки останній тиждень заполонили інтернет-ресурси. Ці документи – це списки осіб, що отримали допомогу на лікування. Їх оприлюднення домагалися активісти, але, за словами журналістиів «М-студіо», очільниця управління соцзахисту Мукачева відмовлялася надати таку інформацію редактору газети «СНК» Ларисі Ступак, повідомляє журналіст.

Лариса Ступак додає, за кожним фактом ненадання на запис журналіста публічної інформації за її заявами були відкриті кримінальні провадження. Загалом кримінальних справ відносно керівництва управління праці соціального захисту населення Мукачівської міської ради відкрито близько п’ятнадцяти.

Реклама

Також активісти ініціювали ретельну перевірку роботи мукачівського соцзахисту. Вже у лютому тут працювала Державна аудиторська служба України в Закарпатській області. Перевірка наразі триває. Оприлюднювати офіційну інформацію аудитори зможуть лише після завершення процесу.

Читайте також:
Півтисячі мукачівців викликають для пояснень
Реклама

Та громадських активістів не покидало відчуття замовчування правди. Бо дивним чином нібито матеріальну допомогу з бюджету міста Мукачево отримав відомий український естрадний співак Степан Гіга, родом із села Білки Іршавського району, який прописаний в Ужгороді. Про це розповіли на сторінках у соцмережах. Проте відомо, що отримувати допомогу з міського бюджету мають право тільки люди з мукачівською пропискою.

Як виявилось, людина на ім’я Степан Гіга прописана у Мукачеві, у гуртожитку на вулиці Токаря. Така новина викликала бурю емоцій у соцмережах та відповідно купу коментарів. У гуртожитку на вулиці Токаря, в якому прописаний Степан Гіга, ні співака, ні іншої людини з таким прізвищем ніколи не бачили, каже Елемир Албовк. Чоловік працює комендантом і живе в цьому гуртожитку вже більше 12 років. Аби підтвердити слова, показує списки. Докладніше про гучний скандал – у сюжеті «М-студіо».

Реклама

Нагадаємо, 500 мукачівців перевірятимуть через заяви активістів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно