Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Серце Карпат - "Буковель"

Серце Карпат - "Буковель"

Із серця Закарпаття, яке ритмічно пульсує у Мукачеві, до Буковелю - всього якихось двісті з хвостиком кілометрів. Проте стан доріг у багатьох місцях нашої області настільки жахливий, що навіть  на автомобілі виробництва німецького автопрому цю відстань довелося долати мало не шість годин. І не важливо який із районів Закарпаття ви пересікаєте - Мукачівський чи Іршавський, Виноградівський чи Хустський, Тячівський чи Рахівський - як мовиться "зимой и летом - одним цветом", тобто всюди можна спостерігати  жахливе бездоріжжя. Лише проминувши останнє село Закарпаття  - Лазещину, таке враження, що ви нарешті потрапили у Європу. Дороги Івано-Франківщини, якими випало проїхати цього разу, залишають тверду впевненість, що з цією бездоріжною напастю  при бажанні можна таки впоратися. А поки що в Україні дві одвічні біди - дороги і дурні, які не знають що  з ними робити.

ВІДЕО ДНЯ

І все ж численним гостям Буковелю навіть катастрофічний стан транспортної інфраструктури не в змозі зіпсувати настрій і націленість на казковий відпочинок. Тож до найбільшого гірськолижного курорту Східної Європи, що виріс за два останні десятиліття у нас прямо на очах, з"їжджаються гості не лише з усієї України, а й з близького та далекого зарубіжжя. За номерами припаркованих біля десятків буковельських готелів автомашин можна вивчати не лише географію Європи, а й світу.

Серце Карпат - "Буковель" – 01
Реклама

Журналістський фонд України, зібравши сюди пишучо-знімаючу братію з усієї країни, надав таку можливість майже півсотні наших колег впродовж кількох днів на власні очі переконатися, що будь-яка найфантастичніша мрія має здатність реалізуватися в умілих руках одержимих людей. А саме такою людиною є почесний директор туристичного комплексу "Буковель", народний депутат України, а нині ще й кандидат у Президенти України Олександр Шевченко. Саме йому з соратниками два десятиліття тому прийшла в голову ця фантастична, як тоді здавалося багатьом скептикам, ідея будівництва у самому серці Карпат маленького гірськолижного центру, що виріс до найбільшого гірськолижного курорту Східної Європи і з виключно зимового перетворився на всесезонний курорт, туристичну дистинацію №1 в Україні. Нині Буковель на європейському рівні приймає кілька мільйонів відпочивальників на рік. З часом його потужності і можливості будуть тільки розширюватись. Тут працевлаштовано близько п"яти тисяч працівників із середньою зарплатою біля тисячі доларів. А сотка землі у сусідніх з курортом селах Поляниця і Яблуниця сягає до десяти тисяч умовних одиниць.       

Читайте також:
Гірськолижні курорти України: проживання, як дістатись, карта схилів
Реклама

Курорт "Буковель" видає свій товстий глянцевий журнал з однойменною назвою, який дозволяє читачам бути у тренді всіх сучасних туристичних віянь. Так ось, "Буковель" - це не просто гірськолижний курорт, це ціла країна, де бережуть місцеві традиції, забезпечують відмінний сервіс та комфорт для усіх гостей.

Серце Карпат - "Буковель" – 02

У розмові з нами Олександр Леонідович Шевченко наголосив, що переконаний - новий фірмовий стиль курорту, який нині впроваджується, гостям сподобається. Саме завдяки йому відпочиваючі побачать Буковель з дещо іншого ракурсу: більш чуттєвого чи загадкового, більш молодіжного чи автентичного, більш різностороннього, але на 100% -  свого. Кожен день у Буковелі насичений безліччю подій, сюди їдуть туристи з усього світу, щоб помилуватися красою Карпат, тут шаленими темпами розвиваються бізнес та інфраструктура, тут кожен найвибагливіший гість знаходить собі справу до душі.

Реклама

Побачене та почуте  зміцнило впевненість у тому, що Буковель - це та успішна модель, яку можливо та необхідно масштабувати у межах усієї країни. Саме так наша Україна зможе перетворитися у Країну Гідності і Правди, в якій буде комфортно жити кожному українцю.
 
Людині, яка збудувала "Буковель", хочеться вірити, під силу збудувати заможну Україну. Із нашою вірою і підтримкою.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно