Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Прикордонники затримали двох "водолазів"

Прикордонники затримали двох "водолазів"

Двох осіб, одягнених у гідрокостюми, та мікроавтобус марки «Фольксваген», в якому знаходилось більше 20 пакунків з тютюновими виробами, затримали військовослужбовці мобільної прикордонної застави Мукачівського загону на околиці міста Тячів.

ВІДЕО ДНЯ

Під час несення служби прикордонний наряд помітив поблизу кордону транспортний засіб, з якого невідомі особи вивантажували пакунки, обгорнуті у поліетилен. Охоронці кордону негайно розпочали заходи по затриманню правопорушників. Як зазначили у прес-службі АДПСУ, зловмисники спробували утекти, а тому прикордонникам довелось здійснити кілька попереджувальних пострілів вгору.

Читайте також:
Вночі від прикордонників втекли контрабандисти
Реклама

Двох осіб 25 та 27 років військовослужбовці затримали, водію «Фольксвагена» вдалось утекти. Наразі проводяться заходи із встановлення його особи та місця знаходження. Крім того, українські прикордонники організували взаємодію з румунськими колегами. У результаті перевірки лінії кордону по обидва боки ознак порушення виявлено не було. На затриманих складено протоколи за ст.204-1 КУпАП за спробу незаконного перетинання державного кордону України.

Також про виявлення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів» до НП в Закарпатській області направлено письмове повідомлення.

Реклама

Нагадаємо, закарпатські прикордонники пропустили через КПП авто, у якому було 84 кг героїну.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно