Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Національний бізнес-рейтинг розширює контакти українського бізнесу

Національний бізнес-рейтинг розширює контакти українського бізнесу

Національний бізнес-рейтинг розширює контакти українського бізнесу

18 квітня 2019 р. Національний бізнес-рейтинг запрошує найуспішніших представників українського бізнесу в Астану на міжнародний З’їзд бізнес-лідерів. Підприємцям вручать нагороди та організують святковий вечіру Палаці Незалежності. 

ВІДЕО ДНЯ

Кого запрошують?

Реклама

НБР в Україні робить розгорнутий рейтинговий аналіз даних, які відображають фінансову успішність, рентабельність, ділову активність підприємств. Методологія ґрунтується на принципах незалежності та об’єктивності.

Зустріч відвідають власники, керівники й кращі фахівці компаній, що увійшли у топ-списки Національного бізнес-рейтингу в Україні та Казахстані. Всього очікують майже 150 учасників – представників великих і малих компаній різних галузей економіки.

Реклама

 

Національний бізнес-рейтинг розширює контакти українського бізнесу – 01

Бізнесменам вручать нагороди та сертифікати як підтвердження високих результатів. Зворушливі промови, фотосесії та інтерв’ю, привітання й овації – цей день залишить яскраві та незабутні враження.

Реклама

Виконавчий директор ДП «Електролюкс ЛЛС» Олександр Кузик: «Нагорода – це визнання результатів кропіткої роботи. Це досягнення і гордість команди, яка цілий рік працювала натхненно і досягла хороших результатів».

Нові бізнес-горизонти

Підприємці з різних країн обміняються досвідом ведення справ, реалізації проектів, налагодження діалогу зі стейкхолдерами. Такі бізнес-зустрічі – чудовий шанс розширити коло ділових партнерів і клієнтів і вийти на нові ринки.

Національний бізнес-рейтинг розширює контакти українського бізнесу – 02

Інформацію про компанії буде розміщено в каталозі лідерів рейтингів. Її також опублікують ЗМІ та інтернет-ресурси НБР. Рекламні матеріали розмістять у презентаційній зоні. Заявити про свою компанію додатково зможуть спонсори розіграшу подарунків. 

Як взяти участь

Реєстрацію на зустріч в Астані вже відкрито. Заявки приймає Оргкомітет НБР в Україні nbr.com.ua. Також на офіційному сайті можна безкоштовно перевірити позиції підприємства в рейтингу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно