Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Прикордонники посилили охорону українсько-словацького кордону

Прикордонники посилили охорону українсько-словацького кордону

Прикордонники посилили охорону українсько-словацького кордону

У зв’язку із зростанням рівня протиправної діяльності на українсько-словацькому кордоні з настанням більш сприятливих погодних умов, на ділянку Чопського загону прибули резерви начальника Західного регіонального управління.

ВІДЕО ДНЯ

Найбільш загрозливі напрямки, насамперед, на ділянці відділу «Великий Березний», посилили додатковим персоналом, військовою технікою та службовими собаками. Військовослужбовцям, що прибули на допомогу штатному персоналу, визначено завдання максимальної протидії незаконній міграції та контрабандній діяльності.

Як зазначили у прес-службі Чопського прикордонного загону, контрабандисти та переправники незаконних мігрантів намагаються чинити спротив діям правоохоронців. Правопорушники усе частіше вдаються до залякування персоналу відомства та пошкодження військової техніки і майна.

Реклама
Читайте також:
Вночі від прикордонників втекли контрабандисти

Останній такий випадок стався учора ввечері. Під час перевірки місцевості у районі населеного пункту Завосино Великоберезнянського району прикордонний патруль, що рухався на службовому автомобілі, наткнувся на саморобний пристрій типу «кішка». Внаслідок наїзду на шипи, приховані серед опалого листя у лісистій місцевості, було пошкоджено колеса позашляховика.

Реклама
Прикордонники посилили охорону українсько-словацького кордону – 01

Найімовірніше, у такий спосіб ділки намагалися зупинити прикордонників, які завадили їхній безпосередній підготовці до незаконної діяльності. Втім, пошкодження автомобіля не завадило правоохоронцям перевірити визначений район та випередити зловмисників. На допомогу нарядові вислали додаткові сили та засоби, внаслідок чого вдалося випередити правопорушників та не допустити порушення державного кордону.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно