Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Мукачівщині ліквідували школу

На Мукачівщині ліквідували школу
Рішенням сесії Мукачівської районної ради тимчасово призупинено функціонування 5-9 класів Кузьминської загальноосвітньої школи I-II ступенів Мукачівського району. «Ми змушені були піти на цей крок...

Рішенням сесії Мукачівської районної ради тимчасово призупинено функціонування 5-9 класів Кузьминської загальноосвітньої школи I-II ступенів Мукачівського району.

ВІДЕО ДНЯ

«Ми змушені були піти на цей крок з огляду на економічну доцільність» - каже Іван Михайло. Нині в населеному пункті не найкраща демографічна ситуація, а відповідно й показник наповнюваності класів менший, ніж це передбачено діючими нормами законодавства.

«Але в жодному разі це не вплине на якість здобуття освіти маленькими мешканцями Кузьмина» - переконує голова райради. Дане питання погоджене з батьками, і для кожної дитини буде організований підвіз шкільним автобусом до найближчих шкіл.

Реклама

Також депутати Мукачівської районної ради прийняли рішення й про перерозподіл деяких видатків районного бюджету. Зокрема, 85 000 гривень направлено на будівництво нового газопроводу до Чинадіївської ЗОШ I-III ст., 150 000 грн. для заміни покрівлі Новоселицької ЗОШ I ст., яку було пошкоджено внаслідок буревію, а також 60 000 для обладнання шкільного подвір’я у селі Великі Лучки.

Прес-служба РДА

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно