Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вчорашнє засідання ОВК №69: show must go on (ФОТО)

Вчорашнє засідання ОВК №69: show must go on (ФОТО)
Сказати, що в ОВК №69 є проблеми з порозумінням - це нічого не сказати. Після пекельного першого засідання і журналісти, і громадськість очікували не менш напруженого і наступного засідання ОВК....
ВІДЕО ДНЯ

Сказати, що в ОВК №69 є проблеми з порозумінням - це нічого не сказати. Після пекельного першого засідання і журналісти, і громадськість очікували не менш напруженого і наступного засідання ОВК. До слова, вчорашнє зібрання могло і не відбутись. Справа в тому, що станом на 17.20 не було кворуму (це при тому, що відсутня була і голова, яка призначила збори на 17.00!). Та все ж через пів години з'явилась і голова, і її заступник.

Оголосивши порядок денний члени ОВК одразу ж приступили до переголосування попередніх рішень, які були ухвалені з порушенням регламенту. Та замість того, щоб просто формально повторити своє голосування, окремі члени знову перейшли до з'ясування стосунків. Представник БЮТу не зміг пробачити своєму колезі з ПР демаршу, який той влаштував напередодні, і потребував гарантувати, що такі речі не повторяться. Дискусія між представниками двох різних таборів ні до чого не привела, кожен залишився стояти на своєму. Довелось втрутитись голові ОВК №69, яка вже благала членів переголосувати рішення.

Реклама

До слова, на порядку денному у членів ОВК було 5 питань. Ні одне з них не проходило без довгого обговорення. Якщо зважати на те, що секретар ОВК відмовився від своєї посади, а частина членів представляють курортні регіони України - Одесу та Крим, то можна з усією впевненістю сказати, що "шоу" у ОВК №69 буде тривати.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно