Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Представник Партії регіонів у ОВК перетворив перше її засідання на цирк

Представник Партії регіонів у ОВК перетворив перше її засідання на цирк

Представник Партії регіонів у ОВК перетворив перше її засідання на цирк
Член ОВК від Партії регіонів Сергій Носалюк перетворив перше засідання ОВК №69 на пекло. Спочатку Сергій Петрович пояснював голові її обов’язки, потім захотів...

Член ОВК від Партії регіонів Сергій Носалюк перетворив перше засідання ОВК №69 на пекло. Спочатку Сергій Петрович пояснював голові її обов’язки, потім захотів видворити із засідання уповноважених осіб від партії «УДАР Віталія Кличка» Юрія Плешу та ВО «Батьківщина» Богдана Гичку. Причиною стала фізична відсутність посвідчень, хоча свою особу уповноважені особи документально підтвердили. Далі перли від Носалюка сипалися один за одним.

ВІДЕО ДНЯ

Пан Сергій запропонував внести в порядок денний більш як десять пунктів організаційного характеру. Коли його не підтримали інші члени комісії він показово зібрав папери і запропонував ще тьом членам комісії «піти перекурити». Михайло Гуца, Євген Котунович та Вілена Микита чемно піднялися і покинули зал засідань. Це паралізувало роботу комісії, адже за столом залишилося тільки восьмеро осіб і навіть закрити засідання вони не могли. Коли «делегація на чолі з регіоналом» повернулася, за десять хвилин історія повторилася. Заспокоювати Носалюка вийшов вже і уповноважений від «Батьківщини» Іван Колядка. Врешті до порядку денного додали два питання із запропонованих Сергієм Петровичем. Під час голосування за питання, з яким Носалюк був незгодним, а пані Вілена Микита підняла руку «ЗА», той перепитав «А ви точно голосуєте за?». Пані відразу змінила своє рішення. Довгий балаган скінчився лише тоді, коли всі проголосували як хотів пан Носалюк. Члени комісії призначили списком людей на господарські посади не побачивши цих осіб в обличчя. ОВК навіть погодилася проспонсорувати публікації в газеті Супер-інфо, при чому про ціну такої послуги ніхто і не зміг дізнатися. «Все заради виборця!», - з чесним поглядом в очах резюмував пан Носалюк. Що ж шановні члени ОВК – вчіть закони, тут треба вміти захищатися.

Реклама
Представник Партії регіонів у ОВК перетворив перше її засідання на цирк – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно