Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік скоїв три аварії за один день. Є постраждалі

Чоловік скоїв три аварії за один день. Є постраждалі
ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 13 березня, на Закарпатті сталися три аварії, які скоїв один і той самий водій. Перша аварія трапилася неподалік Ужгорода близько 9 год. Заявник розповів патрульним, що водій темно-синьої "Шкоди" на іноземній реєстрації наїхав на його припаркований автомобіль "Мерседес" і втік у невідомому напрямку. На щастя, обійшлося без травмованих.

Згодом надійшло повідомлення про автопригоду з потерпілими поблизу села Глибоке, що в Ужгородському районі. Зі слів заявника, водій авто темно-синього кольору збив жінку й зник у невідомому напрямку. Потерпілу ушпиталила карета швидкої.

Реклама
Читайте також:
На трасі "Київ-Чоп" зіткнулися дві "Шкоди Октавії"

Інший екіпаж отримав інформацію про автопригоду без травмованих на трасі Київ-Чоп (801 км.) близько 9:20. Здійснюючи рух заднім ходом, водій вищезазначеного авто "Шкода" допустив зіткнення з автомобілем заявника – "Шкода Фабія". І втік.

Реклама

Орієнтування одразу отримали всі екіпажі. Відтак, схоже авто інспектори виявили на трасі Київ-Чоп, неподалік селища Середнє. На автомобілі також були характерні пошкодження. Однак, вимогу про зупинку горе-водій проігнорував та почав тікати. Його зупинили шляхом блокування й затримали.

"Водій отримав ряд адміністративних матеріалів, крім того, на місці події працювали слідчі, які встановлюватимуть усі подальші обставини", – зазначили в УПП Закарпатської області.

Як раніше писало "PMG.ua", вчора у Перечині біля школи автомобіль збив дитину.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно