Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Балога "заникав" посла США у Паланку, щоб випити з ним

Балога "заникав" посла США у Паланку, щоб випити з ним
Як стало відомо з деяких ЗМІ, вчора у Мукачеві перебував посол США Джон Теффт з дружиною. На жаль, міська влада почала приховувати від «некишенькових» засобів інформації факт перебування таких...

Як стало відомо з деяких ЗМІ, вчора у Мукачеві перебував посол США Джон Теффт з дружиною. На жаль, міська влада почала приховувати від «некишенькових» засобів інформації факт перебування таких високопоставлених гостей. Це було б зрозуміло, якби зустріч проходила за зачиненими дверима, або посол приїхав інкогніто – наприклад, з коханкою. Але ж у деяких ЗМІ з’являються фото, де Балога розливає вино по келихам у замковому винному підвалі, і вони п’ють разом з послом і міським головою. До речі, і міський голова, і міністр МНС – обидва є кандидатами у депутати ВР. До того ж, міський голова на разі не пішов у відпустку, проте посидіти за чаркою з послом США та міністром МНС перед камерами часу у нього вистачає.

ВІДЕО ДНЯ

Звичайно, усі проблеми у місті вирішені – тепер усі мукачівці можуть пити. Мало того, вони тепер можуть платити зарплату міському голові, щоб він також пиячив. Усе одно мукачівці проголосують за тих самих, тож хай собі вживають на здоров’я.

Віктор СічовийФото Мукачево.нет

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно