Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Радник Прем’єр-міністра побував у Новому Давидкові (ФОТО)

Як ми вже повідомляли, на Закарпатті з ознайомчим візитом знаходиться Народний депутат України, радник Прем’єр-міністра Володимир Олійник. Так як він балотується до Верховної Ради України за...
ВІДЕО ДНЯ

Як ми вже повідомляли, на Закарпатті з ознайомчим візитом знаходиться Народний депутат України, радник Прем’єр-міністра Володимир Олійник. Так як він балотується до Верховної Ради України за партійними списками, одним з його завдань є знайомство трудових колективів та активістів територіальних громад з кандидатом у депутати Верховної Ради України В’ячеславом Шутко.

Вчора вони відвідали одне з найуспішніших підприємств Мукачівщини – Дочірне підприємство "ТУП Україна” німецької фірми «TUP GmbH», яке знаходиться у с. Нове Давидково Мукачівського району. Засноване воно у 2003 році, займається виробництвом чохлів для автомобілів, і на сьогодні вже щотижня експортує близько 60 тисяч штук продукції для автопромисловості Європи.

Реклама

Екскурсію підприємством провів особисто Євгеній Грабовчак, директор ДП "ТУП Україна”. Як розповів Євгеній Євгенійович, на підприємстві у дві зміни працюють 270 чоловік. Фонд зарплати – один з найкращих у районі, адже середня зарплата складає 2640 (!) гривень. При цьому підприємство у 2011 році заплатило майже 3,5 мільйона податків у всі відповідні фонди.

Володимир Олійник високо оцінив роботу підприємства, розповів про бачення уряду щодо заохочення потенційних інвесторів до створення в Україні максимальної кількості подібних підприємств. «Євро-2012 зіграло надзвичайно важливу роль, – розповів Володимир Миколайович, – 8 мільйонів туристів змогли побачити нашу країну, роботящих та доброзичливих людей. Я переконаний, те, що вони побачили, розповідять у себе вдома, і інвестори захочуть працювати в нашій країні. Завдання уряду – чітко дотримуватись програм, які розроблені нами. Інвестори – це робочі місця, робочі місця – це гідні зарплати, надходження до бюджету, а звідси – і можливість покращення соціального забезпечення. І це добре видно на прикладі вашого підприємства – «ТУП Україна»».

Реклама

Володимир Олійник також познайомив трудовий колектив з кандидатом у депутати Верховної Ради України В’ячеславом Шутко, який балотується по Мукачівському округу. «Вячеслав Ласлович – молодий політик, і наша партія зробила ставку на таких людей. Нам потрібно, щоб повсюди у регіонах нашу політичну силу представляли досвідчені, амбітні адміністратори, які розуміють проблеми бізнесу та представлятимуть його інтереси у Верховній Раді».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно