Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Історія про особливу сім’ю розчулила закарпатців

Історія про особливу сім’ю розчулила закарпатців

Особлива пара з Сімеру, – Віталій та Корнелія Бабич, – виготовляє сувеніри з фанери і мріє розвинути це у маленьку сімейну справу. Корнелії Бабич 33 роки. І хоч жінка прикута до інвалідного візка, вона увесь час посміхається і жартує. Закарпатка з гумором сприймає скромні умови життя і навіть свої невиліковні хвороби, з якими, яка каже, вже подружилася. Перша група інвалідності у жінки ще з дитинства, проте до візка вона прикута лише останній рік після перелому ноги.

ВІДЕО ДНЯ

Віталія хвороба застала у 14 років, коли він почав навчатися на автослюсаря. Хлопець тоді вперто не помічав симптомів. Зараз йому 27 і цереброспінальна форма розсіяного склерозу вже вразила ноги, мозок та зір. Тому чоловік у прямому сенсі не опускає рук, бо лише вони його "слухаються" і дають можливість творити.

Читайте також:
Як здійснили мрію невиліковно хворої дівчинки із Закарпаття
Реклама

Пара познайомилася у реабілітаційному центрі і за півроку одружилися. Єдина проблема молодої сім‘ї – кошти, бо 2900 гривень пенсії на місяць не вистачає. Тому навіть аби подарувати коханій помаду на День закоханих, чоловік щодня відкладав по кілька гривень. Аби якось зводити кінці з кінцями, подружжя започаткувало власну справу. Вдома в одній кімнаті майструють маленькі сувеніри з дерева. Більше про особливу родину – у сюжеті "Сіріуса".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно