Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поблизу кордону ввечері сталася аварія

Поблизу кордону ввечері сталася аварія

На автодорозі Київ-Чоп неподалік міста Чоп пізно ввечері сталася автопригода. У черзі каміонів, які очікують перетину кордону, одна вантажівка вдарила ззаду іншу. На місце події викликали поліцію.

ВІДЕО ДНЯ

Правоохоронці з’ясували, що водій-винуватець аварії, житель міста Ужгород, перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування чоловік відмовився, тож правоохоронці в присутності свідків склали на нього адмінпротоколи за скоєння ДТП і за керування в стані алкогольного сп’яніння та відсторонили від керування.

Читайте також:
У Мукачеві біля ринку "ГІД" сталася аварія
Реклама

У селі Білин Рахівського району теж сталася незначна ДТП: автомобіль марки «ВАЗ-2107» під керуванням місцевого жителя зачепив на дорозі інший автомобіль. Пошкодження були несуттєві, проте водій-винуватець втік з місця події. Його розшукали працівники групи реагування патрульної поліції.

Як зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, але переконував, що вживав алкоголь вже після скоєння ДТП. Під час проходження медосвідування в лікарні в нього виявили 1,62 проміле алкоголю.

Реклама

На правопорушника склали відразу кілька адмінпротоколів: за скоєння ДТП, за втечу з місця пригоди, за вживання алкоголю після скоєння ДТП. Водійське посвідчення від нього вилучили.

Нагадаємо, "Аudі" вдарив "ВАЗ". Винуватець ДТП був п’яний.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно