Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Мукачівщині змагаються професійні рибалки за звання найкращого

На Мукачівщині змагаються професійні рибалки за звання найкращого

На Мукачівщині змагаються професійні рибалки за звання найкращого
Сьогодні на озеро села Кальник відпочивальникам – зась! Тут зібралося два десятки професійних рибалок, котрі змагаються за кубок кращого. Вже о 6 ранку мисливці за рибою обрали собі місця та...

Сьогодні на озеро села Кальник відпочивальникам – зась! Тут зібралося два десятки професійних рибалок, котрі змагаються за кубок кращого.

ВІДЕО ДНЯ

Вже о 6 ранку мисливці за рибою обрали собі місця та повикладали кожен не менш як по три спінінги. В наживках тут справжнє королівське меню для риби – окрім магазинного варіанту кожен риболка вдома ретельно проявив свій кулінарний хист.

Пан Василь з Мукачева, який наразі в лідерах змагання, ловить карпа на спеціально замішене тісто, що пахне медом. Рибалка поділився: в складі пропозиції для риби ще й горох, манка, яйця та ванільний цукор. Для ласунчиків карасів та карпів на гачок насаджують і цукрову кукурудзу. Всі учасники розставили вудиці з різними приманками, більшість ловлять на гнійних черв’яків та понуру.

Реклама

Один з наймолодших – Михайло. Лише одним уловом зі свого спінінга він може виграти змагання – червоний буйок на поверхні чекає товстолобика. Приманкою в нього служить планктон.

Однак вже за дві години після початку змагань рибалки зрозуміли, що на повні торби риби їм нічого сподіватися. Орендар рибника Сергій Шкоба розповідає, що регулярно годує тутешню рибу три рази на тиждень, тож на вудицю вона йде рідко.

Реклама

Організатор вже шостого турніру зі спортивного рибальства начальник відділу з питань сім’ї, молоді та спорту Мукачівської РДА Микола Бобинець запевнив, що сьогоднішнього улову точно вистачить на приготування справжньої ухи. А переможці отримають грамоти, кубки та грошові призи. Перемогу відзначатимуть бограчем та шашликами.

Юліанна Єгорушкіна

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно