Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мукачівський підприємець приховав смерть працівника

Мукачівський підприємець приховав смерть працівника
Днями свою роботу завершила комісія спеціального розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком, що стався 15 липня із охоронником ТОВ «Корадо Каннінг Інкорпорейтед», розташованим у с....

Днями свою роботу завершила комісія спеціального розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком, що стався 15 липня із охоронником ТОВ «Корадо Каннінг Інкорпорейтед», розташованим у с. Ракошино Мукачівського району.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомила голова комісії, заступник начальника відділу організації державного нагляду, управління охороною праці, розслідування та обліку травматизму територіального управління Держгірпромнагляду у Закарпатській області Діана Казакова, потерпілий Іван Б., 1956 р.н., працював охоронником ТОВ майже одинадцять місяців. Тієї неділі, як і завжди, чоловік заступив на чергування о восьмій ранку. Коли ж пообідньої пори на територію ТОВ прибув перевіряючий, охоронник без ознак життя лежав на підлозі побутового приміщення адміністративно-виробничої будівлі. Викликані працівники «швидкої допомоги» змогли лише констатувати смерть потерпілого.

Остаточна причина смерті чоловіка була встановлена під час судово-медичного дослідження: «гострий геморагічний некроз підшлункової залози. Гостра серцева недостатність. Набряк легень і головного мозку».

Реклама

Відповідно до підпункту 6 п.16 Порядку проведення розслідування та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві, даний нещасний випадок із смертельним наслідком (випадок смерті працівника під час виконання трудових обов’язків) вважається не пов’язаним з виробництвом.

До слова, за несвоєчасне надання у теруправління Держгірпромнагляду у Закарпатській області повідомлення про нещасний випадок, директор ТОВ «Корадо Каннінг Інкорпорейтед» притягнута до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу.

Реклама

ТУ Держгірпромнагляду у Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно