Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На дорозі «Мукачево – Рогатин» розпочались ремонтні роботи

На дорозі «Мукачево – Рогатин» розпочались ремонтні роботи
Дорога, яка з’єднує шість районів Закарпаття, отримає нове життя.

На дорозі Н-09 «Мукачево —Рогатин» стартували ремонтні роботи. Тобто щоразу з настанням весни дорожнє покриття як таке, тануло разом із снігом. Ям все більшало. Відтак шлях був більше схожим на решето, аніж на проїзну частину.

ВІДЕО ДНЯ
Читайте також:
Найближчими днями почнуть ремонтувати дорогу «Мукачево – Рогатин»

Минулого року на окремих ділянках потужної дорожньої артерії краю ситуацію на краще почали міняти за кошти «дорожнього експерименту», цього року продовжують розпочате вже за рахунок соцеконому. Власне, наразі попередні ремонтні роботи національної траси стартували в Сільці, що на Іршавщині. Дорожники проводитимуть їх у напрямку Мукачева.

Реклама

Наразі техніка знімає верхній шар асфальту, точніше те, що від нього залишилося, чим готує дорогу до повного оновлення, яке відбудеться найближчими днями по закінченню тендеру. Той факт, що перший транш держави на ремонт таки надійшов у Закарпаття, й послугував свого роду довгоочікуваному переходу від слів до справ. Що, насправді, не може не радувати і в першу чергу усіх без винятку учасників дорожнього руху.

Питання фінансування дороги лобіюють народні депутати Валерій Лунченко, Василь Петьовка та Роберт Горват. Мирослав Білецький, депутат Закарпатської обласної ради, каже: «Загалом на дороги Закарпаття у 2019 році очікується близько мільярда гривень, в тому числі і за рахунок соцеконому, де допомагають народні депутати; коштами з дорожнього фонду, куди підключається голова ОДА, фінансування здійснюється і за кошти, що виділяє обласна рада – є різні джерела фінансування. Наразі пріоритет в області – дороги».

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно