Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Дорогу з Мукачева до Хуста капітально відремонтують

Дорогу з Мукачева до Хуста капітально відремонтують
ВІДЕО ДНЯ

23 березня у селі Сільце Іршавського району проїжджі автівки зустрічала дорожньо-будівельна техніка. Згадуваний автошлях не ремонтувався декілька десятиліть. Після траси Київ–Чоп – це головна транспортна артерія Закарпаття, яка з’єднує декілька районних центрів області.

Минулоріч закарпатські нардепи Валерій Лунченко, Роберт Горват та Василь Петьовка розпочали перемовини з Урядом з метою виділення коштів на відновлення дорожнього покриття Н-09 в межах Закарпатської області.

Реклама

КМУ пішов на зустріч нашим обранцям та виділив належне фінансування для проведення капітального ремонту автошляху! Народний депутат Валерій Лунченко та депутат Закарпатської обласної ради Мирослав Білецький здійснили інспекцію початку попередніх робіт.

У коментарях засобам масової інформації Валерій Валерійович зазначив, що після капітального ремонту згадуваного відрізку, трійка нардепів буде домагатися виділення фінансування на аналогічні роботи в напрямку Іршавського та Тячівського районів.

Реклама

Депутат Закарпатської обласної ради Мирослав Білецький відзначив важливість розвитку транспортної інфраструктури в частині ремонту згадуваної ділянки дороги, яка, через багаторічну відсутність належної уваги з боку чиновників, стала майже непроїзною.

Читайте також:
Дорожники взялися за дорогу, яку капітально не ремонтували понад 60 років

Загалом, на ремонт автошляху державного значення Н-09 «Мукачево – Рогатин» в Закарпатську область вже надійшло 242 мільйонів гривень. Про повідомила прес-служба Закарпатської ОДА. Минулого року на окремих ділянках потужної дорожньої артерії краю ситуацію на краще почали міняти за кошти «дорожнього експерименту», цього року продовжують розпочате вже за рахунок соц-економу.

Реклама

Власне, наразі попередні ремонтні роботи національної траси стартували в Сільці, що на Іршавщині. Дорожники проводитимуть їх у напрямку Мукачева. Техніка знімає верхній шар асфальту, точніше те, що від нього залишилося, чим готує дорогу до повного оновлення, яке відбудеться найближчими днями по закінченню тендеру.

Окрему подяку Валерій Лунченко висловив платникам податків та Уряду, який пішов на зустріч жителям області. Завершити капітальний ремонт Н-09 планують за 2-3 місяці.

Нагадаємо, Закарпатська ОДА попросила вибачення у мешканців області через жахливий стан доріг.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно