Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

За добу горіли два житлові будинки

За добу горіли два житлові будинки

25 березня о 19:54 до берегівських рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у одноповерховому житловому будинку, що на вулиці Малій у селі Боржава, Берегівського району. Про подію рятувальникам повідомили пильні сусіди, оскільки господар у той час проводив сільськогосподарські роботи на своїй земляній ділянці.

ВІДЕО ДНЯ

Над ліквідацією пожежі працювали чергові відділення 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Берегово та вогнеборці місцевої пожежної команди с. Вари. О 20:43 пожежу локалізували, а о 21:16 повністю ліквідували на площі 150 кв.м. Однією із імовірних причин виникнення пожежі розглядається коротке замикання електромережі.

За добу горіли два житлові будинки – 01
Реклама

Друга пожежа у житловому секторі виникла у селі Заболотне, Іршавського району. Повідомлення про це надійшло до іршавських вогнеборців 25 березня о 22:13. На місце події оперативно прибули бійці ДСНС 5-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Читайте також:
У Чинадієві неподалік бази відпочинку сталась пожежа: загинула людина
Реклама

 

З’ясувалось, що пожежа виникла у прибудованому до житлового будинку котельному приміщенні, тож вогнеборці приклали максимум зусиль, аби відвоювати житлову споруду від вогню. О 22:50 пожежу було локалізовано, а о 23:06 остаточно ліквідовано. Пожежею  знищено дерев’яне перекриття та покрівлю приміщення котельні на площі близько 6 кв.м та частково пошкоджено речі домашнього вжитку.

Остаточні причини виникнення пожеж та збитки з’ясовують правоохоронні органи. Як зазначили в У ДСНС України в Закарпатській області, загиблих та травмованих внаслідок пожеж немає.

Реклама

Нагадаємо, через спалювання сухої трави поблизу Мукачева згоріла дача.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно