Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У трьох містах Закарпаття зустрічали бійців 128-ї бригади

У трьох містах Закарпаття зустрічали бійців 128-ї бригади
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні Закарпаття зустрічає своїх захисників – військовослужбовців 128-ї окремої гірсько-штурмової закарпатської бригади. Воїнів, що повертаються до місця постійної дислокації, зустрічали у Мукачеві, Ужгороді та Виноградові. У військовий частинах вітали з поверненням бійців керівництво області, міст і районів, народні депутати, представники духівництва та громадськості, родини та друзі.

Протягом другої половини 2018-го – на початку 2019 року закарпатські гірські штурмовики виконували бойові завдання в районі проведення Операції об’єднаних сил. "Ми не віддали окупантові жодного сантиметра української землі, проте заплатили за це високу ціну, втративши наших бойових побратимів", – наголосив командир бригади, Герой України Сергій Собко. Пам’ять про військовослужбовців, що віддали життя, захищаючи рідну землю, присутні на заходах вшанували хвилиною мовчання.

Реклама
Читайте також:
У Мукачеві урочисто зустріли бійців 128-ї бригади

За мужність і героїзм, виявлені під час захисту територіальної цілісності та суверенітету України військових нагородили відзнаками Міністерства оборони та командування, подяками та почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної ради. Вручили бійцям і спеціальну відзнаку 128-ї ОГШБр "Срібний едельвейс", а дітей захисників України командування нагородило медаллю "За підтримку батьків".

Реклама

Нагадаємо, Порошенко пообіцяв підвищити зарплату військовим 128-ї бригади.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно