Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Пильна жінка врятувала життя сусіду

Пильна жінка врятувала життя сусіду

Двоє людей травмувалося на пожежах впродовж минулої доби.

ВІДЕО ДНЯ

Перше повідомлення про загорання в с. В. Добронь Ужгородського району до рятувальників надійшло 28 березня о 17:12. Горів житловий будинок місцевого 56-річного жителя. Як вдалося з’ясувати, пожежу помітив сам власник помешкання. Чоловік негайно сповістив про все рятувальників та прийнявся приборкувати стихію самотужки за допомогою підручних засобів.  Його зусилля мали відповідний результат – ще до прибуття вогнеборців власник ліквідував пожежу, щоправда отримав опікові травми І-ІІ ступеня на площі 30 відсотків тіла. Потерпілого госпіталізовали до реанімаційного відділення обласної клінічної лікарні ім. А.Новака, – повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.

Наступна пожежа із травмуванням людини мала місце на вул. Буркут у м. Рахів. Повідомлення про подію в оперативно-рятувальну службу надійшло 28 березня о 22:27. На її  ліквідації працювали вогнеборці 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Рахів, усього 5 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки. О 23:38  займання вдалося локалізувати й о 00:22 29 березня повністю ліквідувати. 

Реклама
Читайте також:
Під час пожежі чоловік отримав опіки 30% тіла

Уже на місці з’ясувалося що під час пожежі отримав опікові травми ІІ-ІІІ ступеня важкості шиї, голови, плеча та руки 60-річний власник будинку. Чоловік завдячує життям пильній сусідці, 27-річній Надії Козуряк, котра ввечері помітила палаючий будинок та разом зі своїм чоловіком кинулася на допомогу.

Реклама

Жінка першою забігла до палаючого помешкання та виявила біля дверей власника. Далі разом з чоловіком витягли його на свіже повітря. На той час вже до місця прибули два відділення рятувальників. Одні заходилися приборкувати пожежу, інші ж несли на руках травмованого до автомобіля швидкої допомоги.

На даний час чоловік перебуває у реанімаційному відділені Рахівської районної лікарні.

Причини пожеж та збитки встановлюються.

Реклама

Раніше чоловік розповів, як йому вдалося врятувати жінку від самогубства.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно