Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція заступила на охорону виборчих дільниць

Поліція заступила на охорону виборчих дільниць

Від сьогодні поліція Закарпаття розпочала охороняти виборчі дільниці. У кожному територіальному підрозділі поліції зранку провели відповідний інструктаж для особового складу, який забезпечуватиме охорону громадського порядку на виборчих дільницях.

ВІДЕО ДНЯ

Усім поліцейським, які працюватимуть на виборчих дільницях, роздано друковані пам’ятки, в яких чітко розписано весь алгоритм дій на виборчій дільниці. Також керівники наголосили на неухильному дотриманні законності, забезпеченні правопорядку, особистій відповідальності за ситуацію на дільниці.

Читайте також:
Продаж голосу на виборах: яке покарання загрожує українцям
Реклама

Нагадаємо, що з 23 березня поліція Закарпаття взяла під охорону всі 6 окружних виборчих комісій, а з 25 березня правоохоронці краю переведені на посилений варіант несення служби. З часу завезення виборчих бюлетенів з ОВК на 811 виборчих дільниць правоохоронці здійснюватимуть їх цілодобову охорону аж до завершення процесу голосування та підрахунку голосів.

Разом із тим, як зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, правоохоронці залишаються поза політикою і у сам виборчий процес не втручатиметься.

Реклама

Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", на Закарпатті журналісти знайшли села, жителі яких не знають, коли відбудуться вибори Президента України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно