Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На боротьбу з вуличною рекламою та торгівлею влада Мукачева кинула міліцію

На боротьбу з вуличною рекламою та торгівлею влада Мукачева кинула міліцію

На боротьбу з вуличною рекламою та торгівлею влада Мукачева кинула міліцію
До редакції інтернет-видання "Панорама Мукачева" завітала група підприємців з вулиці Достоєвського (Старий Пасаж побуту). Люди прийшли поскаржитися на дії мукачівських правоохоронців. Річ в тім, що...

До редакції інтернет-видання "Панорама Мукачева" завітала група підприємців з вулиці Достоєвського (Старий Пасаж побуту). Люди прийшли поскаржитися на дії мукачівських правоохоронців. Річ в тім, що  цими вихідними працівники Мукачівського МВ УМВС України провели рейд цією вулицею. В самому міськвідділі дану інформацію не спростовують. За словами прес-служби цього відомства Наталії Машіко, стражі правопорядку лише виконували рішення міської ради сприводу впорядкування вуличної торгівлі.

ВІДЕО ДНЯ

"Нас попросили прибрати наші спотикачі. У противному випадку міліціонери пригрозили протоколами", - каже одна з продавчинь.

Нагадаємо, що на початку травня з'явилось розпорядження мера, яким було створено комісію, яка б і мала займатися питання вуличної реклами. Та замість того, щоб комісія власне виконувала покладені на неї функції, в мерії вирішили, що простіше залучити до наведення порядку на вулицях міську міліцію. Тепер правоохоронці замість того, щоб зменшувати рівень злочинності змушені займатися питання захаращеності вулиць.

Реклама

При цьому виникає одразу одне закономірне питання: "Для чого створювати різного роду комісії, які не виконують завдання покладені на них?"

І зрештою головне питання. Розпорядження про створення комісії було підписано 10 травня. На дворі 30 липня, де були міські чиновники та правоохоронці протягом майже двох з половиною місяців?

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно