Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Святослав Вакарчук зробив свій вибір і прокоментував президентські вибори

Святослав Вакарчук зробив свій вибір і прокоментував президентські вибори

Святослав Вакарчук зробив свій вибір і прокоментував президентські вибори

Лідер популярного гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук прийшов на виборчу дільницю в Києві. Артист виконав свій громадянський обов’язок та дав коментар журналістам.

ВІДЕО ДНЯ

У неділю, 31 березня, українці приходять на виборчі дільниці, щоб віддати свій голос за одного з кандидатів на пост президента. Проголосував і співак Святослав Вакарчук, який відомий своїми патріотичними заявами.

Вокаліст гурту Океан Ельзи довго тримав інтригу, чи буде балотуватися на пост глави держави, і хоч мав високі рейтинги, заяву у ЦВК так і не подав. Вже на виборах лідер "Океану Ельзи" заявив, що довго обмірковував, за кого віддати свій голос, бо серед 39 претендентів на президентське крісло не знайшов того, хто повністю б відповідав усім його вимогам.

Реклама
Читайте також:
Фаворит президентської гонки проголосував за "достойну, гідну людину"

"Кожен з нас перед тим, як голосувати, має зважити всі за і проти, повинен обдумати найголовніше – куди рухається країна, яким чином, що той чи інший кандидат пропонує для цього зробити. Я зважив. Сподіваюсь, всі це зробили,
– зазначив Святослав Вакарчук".

Реклама

Окрім цього, артист відверто розповів, чого не вистачає українській політиці. За словами Святослава Вакарчука, державі бракує політичної культури, а жоден із кандидатів на пост президента не вніс цього у свою програму. 

"Найголовніше, що потрібно Україні сьогодні, на мою думку – це зміна політичної культури. На жаль, ніхто із 39 кандидатів не пропонує цього. Ми бачимо велику кількість імен, але не знаємо, хто за ними стоїть. Ми бачимо багато гасел і красивих слів, але дуже мало реальних ідей та дієвих алгоритмів їх втілення. Ми бачимо величезну кількість обіцянок, але є дуже маленька ймовірність, що їх виконають. Тобто та культура залишилась незмінною", 
– зазначив Святослав Вакарчук.

Не оминув Святослав Вакарчук досить гострого питання від журналістів щодо парламентських виборів. Артист не дав чіткої відповіді, чи з’явиться його ім’я у бюлетенях. 

Реклама

Як раніше писало "PMG.ua", Віктор Балога показав, як голосував на виборах. А перед цим проголосував Геннадій МОскаль і зробив неочікувану заяву.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно