Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Прикордонники спростовують інформацію про побиття закарпатця

Прикордонники спростовують інформацію про побиття закарпатця

Прикордонники спростовують інформацію про побиття закарпатця
У зв'язку із появою в засобах масової інформації матеріалів щодо причетності прикордонників до побиття мешканця Закарпаття, прес-служба Мукачівського прикордонного загону повідомляє...

У зв'язку із появою в засобах масової інформації матеріалів щодо причетності прикордонників до побиття мешканця Закарпаття, прес-служба Мукачівського прикордонного загону повідомляє наступне.

ВІДЕО ДНЯ

Прикордонним відомством отримано інформацію про виникнення нестандартної ситуації між прикордонниками навчального центру Держприкордонслужби України (м. Оршанець) та мешканцем села Нове Клинове, Виноградівського району Закарпатської області. Співробітники прикордонного відомства перебували у відпустці. О 23.00 24 липня 2012 року до них звернувся племінник дружини одного з прикордонників, який повідомив, що його батько Василь Ю. планує накласти на себе руки. Про це прикордонники повідомили дільничного інспектора міліції та направились до помешкання даного чоловіка. Знайшли його в підвішеному стані на горищі власного будинку. Правоохоронці відразу витягнули його та надали першу медичну допомогу. При транспортуванні даного громадянина з горища провалилася підлога і вони разом з ним впали донизу. На місце події прибули медпрацівники, які оглянули самогубця та констатували, що він потребує консультації психіатра, оскільки тричі за останній місяць намагався накласти на себе руки.

Прикордонники ж були запрошені до Виноградівського РВ УМВС для дачі пояснень в якості свідків. За інформацією, отриманою від співробітників міліції, в діях прикордонників ознаки злочину відсутні.

Реклама

Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно