Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Мер Мукачева Андрій Балога оприлюднив свої статки

Мер Мукачева Андрій Балога оприлюднив свої статки

Із настанням квітня завершився і період для подання щорічних декларацій українських чиновників. Свої статки показав і мер Мукачева.

ВІДЕО ДНЯ

Андрій Балога, міський голова Мукачева, задекларував 8 земельних ділянок, рибне господарство, цілісний майновий комплекс та житловий будинок з надвірними прибудовами та спорудами загальною прощею 470 м.кв. Варто зауважити, що деякі з цих ділянок перебувать у спільній власності з родичами Балоги, одна з них – в оренді. Дачний будинок на 195 м.кв та земельну ділянку у селі Дийда на Берегівщині задекларувала його дружина – Едіта Балога.

Також подружжя Балог задекларувало по 2 легкові автомобілі - LAND ROVER DEFENDER 110 та AUDI А8 у Андрія Вікторовича та Mercedes-Benz E 220 і Mercedes-Benz V250 у Едіти Володимирівни. Останній автомобіль належить ТОВ «Мукачівський інститут меблів» - Едіта Балога має право експлуатації, утримання та використання цього авто.

Реклама
Читайте також:
Декларації Андрія Балоги: як мер Мукачева за рік розбагатів

Корпоративні права задекларувала лише дружина Андрія Балоги: зокрема, 50% ТОВ «Мукачівський інститут меблів», 10%ТОВ "ГРІНВЕР", 35% ТОВ "МАРКЕТ РІТЕЙЛ" та 50% ТОВ "КАРПАТЛЕНД" належать саме їй. Те ж саме стосується і юридичних осіб, кінцевим бенефіціарним власником яких є Едіта Володимирівна: крім уже згаданих вище «Мукачівського інституту меблів», «Маркет Рітейлу» та «Карпатленду», дружина Андрія Балоги задекларувала ТОВ "ТЕХНОТРЕЙД".

Реклама

Стосовно ж доходів, то за 2018 рік Андрій Балога отримав, згідно з декларацією, 320 560 грн за основним місцем роботи. Його дружина – 75 600 за основним місцем роботи у «Мукачівському інституті меблів». Також Едіта Балога отримала дивіденди від ТОВ «Маркет Рітейл» та ТОВ «Старовинний замок» на загальну суму 1 млн 550 тисяч гривень. Ще майже 5 мільйонів вона заробила завдяки підприємницькій діяльності. Продавши нерухоме майно та цінні папери і корпоративні права, дружина мукачівського міського голови отримала ще 1 млн 168 тисяч гривень.

Також Андрій Балога задекларував грошові активи – 167 грн на рахунку в банку «ОТP» і 622 500 євро готівкових коштів. Його дружина задекларувала майже 19 мільйонів гривень готівки і 23 130 грн на рахунку в «ОТР». Також вказано, що Едіта Володимирівна позичила кошти третім особам на суму 1 млн 700 тисяч гривень.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно