Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві на набережній роблять велодоріжку

У Мукачеві на набережній роблять велодоріжку
ВІДЕО ДНЯ

На набережній Латориці зводять велодоріжку протяжністю майже кілометр. Минулого тижня роботу відновили на ділянці поблизу скверу по вулиці Валенберга. Тут вже почали асфальтувати велодоріжку.

Згідно проведених тендерних закупівель управлінням міського господарства, заключено договір із підрядною організацією на об’єкті будівництва "Реконструкція велосипедної доріжки на ділянці діл.км 1+566-км 2+642 від вул.Берегівська об’їзна до вул.Космонавта Беляєва у м.Мукачево".

Реклама

Робочим проектом передбачено відновлення покриття велосипедної доріжки шляхом розбирання залишків асфальтобетону, вирівнювання щебеневої основи з додаванням нового щебеневого матеріалу та влаштування покриття із гарячого дрібнозернистого асфальтобетону.

Читайте також:
Обов’язкові велодоріжки: угорська реальність – українське майбутнє
Реклама

Довжина велодоріжки становитиме 965 м. На початку ділянки на місці існуючих сходинок передбачено влаштувати пандус довжиною 7,5 м з поручнями. Також проектом передбачено вздовж велосипедної доріжки облаштувати лавочки та урни – 23 шт. на площадках із плитки.

Працівники підрядної організації зроблять зовнішнє освітлення, встановлять 23 5-ти метрові опори освітлення в комплекті з енергозберігаючими світлодіодними світильниками потужністю 2х50 Вт.

Як зазначили у Мукачівській міськраді, у минулі роки велодоріжку вже звели на набережній зі сторони Паланківського мосту, а також в межах парку "Перемога".

Реклама

Як раніше писало "PMG.ua", капремонт набережної Незалежності в Ужгороді хочуть завершити до кінця квітня.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно