Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Рахівське лісове господарство отримало нового керівника

Рахівське лісове господарство отримало нового керівника

15 квітня колективу державного підприємства «Рахівське лісове дослідне господарство» представлено нового керівника. Ним, згідно з наказом Державного агентства лісових ресурсів України від 02.04.2019 року №163-К, призначено Миколу Грапинюка.

ВІДЕО ДНЯ

З наказом присутніх наради працівників апарату та державної лісової охорони підприємства ознайомив начальник обласного управління Валерій Мурга, який побажав Миколі Юрійовичу успіхів в роботі, а колективу – розуміння й підтримки, злагодженості в основному спільному завданні – охороні й збереженні лісових ресурсів та приведення підприємства до одного з кращих не тільки в області а й в Україні.

Читайте також:
Лісівники обновили герб України, висаджений із дерев
Реклама

У нараді взяли участь також голови Рахівської районної державної адміністрації Павло Басараба та районної ради Василь Дан, які побажали новопризначеному керівникові спроектувати роботу лісового господарства району так, аби бути в рейтингу одного з найуспішніших лісогосподарських підприємств держави, з відповідним показником позитивної динаміки розвитку.

У вступному слові до колективу Микола Грапинюк озвучив своє бачення розвитку лісгоспу, а враховуючи те, що в лісовому господарстві Микола Юрійович людина не нова і за спиною не один десяток років досвіду роботи в галузі, організаторських здібностей йому не позичати, тож роботу нового керівника оцінюватимуть не лише лісівники, а й громада району ввіреного йому лісогосподарського підприємства.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно