Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатка розповіла про участь у проекті "Холостяк"

Закарпатка розповіла про участь у проекті "Холостяк"

У шостому випуску романтичного реаліті "Холостяк" на СТБ ведучий Григорій Решетник привів на проект трьох нових учасниць. На його думку, це повинно було допомогти іншим дівчатам краще відкриватися, а Микиті робити вибір на церемонії троянд. З’ясувалося, що новенькі з’явилися не просто так, а в якості "шпигунів". Була серед них і красуня з Ужгорода.

ВІДЕО ДНЯ

Професійні психолог, сексолог і астролог повинні були таємно від учасниць і холостяка Микити Добриніна поспостерігати за дівчатами і зрозуміти, хто з них щирий у своїх почуттях. У бесіді з журналістами Марія, Ольга і закарпатка Діана розповіли, наскільки складно їм далося таке завдання від ведучого.

– Чи довго обмірковували пропозицію Григорія Решетника стати "шпигунками" серед дівчат?

Реклама

Ольга: – Для мене це великий професійний виклик і мені було цікаво попрацювати в такій нетиповою для мене обстановці. Тому я відразу погодилася.

Діана: – Над пропозицією про те, щоб стати "шпигуном" серед дівчат, я думала кілька днів. Все ж варто було зважити всі "за" і "проти", щоб якось зберегти свою екологічність в цьому процесі і не нашкодити собі, своїй сім’ї, ну і, відповідно, не травмувати дівчат. Психолог має певний етичний кодекс, про який не варто забувати, в яких би ви умовах не знаходились.

Реклама
Закарпатка розповіла про участь у проекті "Холостяк" – 01

Марія: – Для мене участь у телепроекті було непростим рішенням, і якби був час, то я б і місяць роздумувала. Мене турбували побутові моменти спільного життя в одному будинку з новими людьми. В цілому я останнім часом уникаю публічності. Але часу роздумувати не було, і, на щастя, професійний інтерес і бажання отримати нові враження виявилися сильнішими передбачуваного дискомфорту. Це був фантастичний досвід, я рада, що все-таки сказала участі в проекті "так".

– Діано, у вас ситуація, була, напевно, найскладнішою, адже поза проектом вас чекав чоловік і дитина. Як чоловік поставився до того, що ви йдете на романтичне реаліті?

Реклама

Діана: – Ми вже майже 11 років разом і пережили багато особистих криз і кризових моментів в парі. Тому випробування "Холостяком" не було для нас чимось надзвичайним, навіть навпаки: відносно довга розлука, відсутність можливості спілкуватися зблизили нас. І ми змогли подивитися один на одного під іншим "кутом". Я йому дуже вдячна за можливість розвитку. Різного. У тому числі і для нього не завжди комфортного.

Читайте також:
Закарпатка неочікувано потрапила на проект "Холостяк" і викликала бурю емоцій в учасниць

– Очікування від проекту і реальність збіглися?

Ольга: – Ні. Я очікувала, що дівчатка будуть налаштовані більш вороже. Але насправді, вони ставилися до нас досить дружелюбно, з огляду на ситуацію. Вони молодці!

Діана: – Очікування–реальність щодо проекту – це можливість для мене, в першу чергу, порівняти масштаби роботи на місцевому телебаченні і центральному. Це робота в умовах реаліті зі всіма витікаючими наслідками і етапами. Як би важко не було фізично або морально, а так бувало, воно того варте. Це якісно новий досвід.

Закарпатка розповіла про участь у проекті "Холостяк" – 02

Марія: – Жити в будинку з дівчатами виявилося набагато легше і приємніше, ніж я думала (посміхається). Мені дуже пощастило з соратниками-психологами Ольгою і Діаною, ми дуже підтримували один одного. Приємно здивували всі учасниці – абсолютно все виявилися психологічно сильними, кожна зі своїми родзинками, стратегіями і звичними "масками", які було дуже цікаво знімати. Телебачення – це лінза, яка зазвичай особливо виділяє лише кілька певних якостей характеру, а в житті багато учасниць ще яскравіші, мудріші і різнобічні.

Реклама

– Що виявилося для вас найскладнішим на "Холостяку"?

Ольга: – Мені дійсно подобаються деякі дівчатка на проекті і я вдячна за те, як вони нас прийняли. Було складно говорити холостяку те, що могло б вплинути на їх перебування на проекті.

Діана: – Найскладніше було приховувати те, що у мене є чоловік і дочка, що я для дівчат не конкурентка, що у мене інша мета. Тому дуже стежила за тим, що говорю, роблю, щоб десь на підсвідомому рівні не видати себе. Особливо – коли були прямі запитання про відносини. Ну і, звичайно, на проекті я дуже скучила за родиною.

Закарпатка розповіла про участь у проекті "Холостяк" – 03

Марія: – Найбільша складність для мене полягала в завданні давати характеристику учасницям "позаочі". Я люблю говорити людині все особисто, а не обговорювати його приватні моменти на камеру, не люблю плітки і обговорення і не хочу нікого судити. Це був мій великий внутрішній конфлікт, розв’язати який допомогло розуміння, що учасниці зважилися на проект свідомо і знали, що незабаром в курсі їх особистому житті буде вся країна. Так для завдань проекту доводилося часом бути і категоричною, і різкою, провокувати дівчат на різні емоції. В житті я досить неконфліктна і лояльна людина, і мені боляче спостерігати, які різкі слова часом дозволяють собі дівчини, а також глядачі в коментарях стосовно всіх учасників проекту. Ще був ризик, що у Микити до когось з нас, новеньких, виникне симпатія, він міг запросити нас на побачення, і якби народилися почуття, то вся шпигунська місія виявилася б під загрозою ... На щастя, все обійшлося (сміється ).

Нагадаємо, минулого місяця Закарпаття відвідала зірка шоу "Холостяк".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно