Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

10 вогнеборців гасили пожежу в Мукачеві

10 вогнеборців гасили пожежу в Мукачеві

Учора, 17 квітня, мукачівські вогнеборці гасили дві пожежі в надвірних спорудах. Перше повідомлення надійшло о 16:30. Зайнялася надвірна споруда на вул. Філатова в Мукачеві, яку господарі використовували для зберігання всіляких речей домашнього вжитку.

ВІДЕО ДНЯ

На момент прибуття пожежних підрозділів, вогонь вже майже повністю охопив дану споруду й почав перекидатися на сусідню господарчу будівлю. О 17:05 пожежу, площею 72 кв. м, локалізували, а о 18:56 її повністю ліквідували.

Читайте також:
Пожежа у Мукачеві: відео з місця події
Реклама

Вогнем було знищено крівлю площею 72 кв. м, а також дах та перекриття поряд розташованої надвірної споруди площею 60 кв. м та частину наявного там домашнього майна. Усього на пожежі працювало 10 вогнеборців 17-ї та 18-ї державних пожежно-рятувальних частин м. Мукачево та дві автоцистерни.

Наступне повідомлення про займання дерев’яної надвірної споруди надійшло в оперативно-рятувальну службу о 17:50. Цього разу горіло в селі Кендерешів на вулиці Садовій. На місце виклику поспішили вогнеборці 18-ї державної пожежно-рятувальної частини Мукачева. Усього було залучено дві одиниці техніки та 5 рятувальників. О 18:22 пожежу площею 50 кв. м було локалізовано, а ліквідація тривала до 20:13. Вогнем було знищено дерев’яну надвірну споруду та 2 тони сіна.

Реклама

У всіх випадках травмованих та загиблих не виявлено. Як зазначили в У ДСНС України в Закарпатській області, причини займань та збитки наразі встановлюють фахівці відповідних служб.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно