Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Хлопець взяв батькову машину і п’яним катався вулицями селища

Хлопець взяв батькову машину і п’яним катався вулицями селища

Хлопець взяв батькову машину і п’яним катався вулицями селища

У Великому Березному працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2109», який порушив правила дорожнього руху, перетнувши суцільну смугу розмітки. За кермом батькового автомобіля перебував молодий місцевий житель, який взагалі не мав водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської області, на правопорушника в присутності двох свідків склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Читайте також:
Через п’яного голову РДА загинули 2 жінки: продовження шокуючої історії
Реклама

У селі Теково на Виноградівщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Меrсеdеs», який робив незрозумілі маневри. Водій, житель села Чорнотисів Виноградівського району, перебував у стані алкогольного сп’яніння. В лікарні у нього виявили 2,0 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Водія мотоцикла марки «Viрer», який керував без захисного шолома, працівники групи реагування патрульної поліції зупинили опівночі в Рахові. Місцевий житель був у стані алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення, а мотоцикл затримали на спецмайданчик поліції.

Реклама

В Іршаві пізно ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили для перевірки автомобіль марки «ВАЗ-2108», який виконував незрозумілі маневри. За кермом перебував житель села Білки Іршавського району в стані алкогольного сп’яніння. В лікарні у нього виявили 0,4 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще трьох п’яних водіїв виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції. Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Нагадаємо, на Виноградвщині мікроавтобус перекинувся на дах. Водій був п’яний.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно