Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Бійка ромів у Берегові: всі подробиці та відео

Бійка ромів у Берегові: всі подробиці та відео

У мережу виклали відео з місця резонансної події в місті Берегово, де трапилась масова бійка ромів. За допомогою до медиків звернулися кілька постраждалих.

ВІДЕО ДНЯ

Відео на сторінці в соціальній мережі Фейсбук виклав телеканал "Сіріус".

Один з чоловіків, який отримав травми під час бійки, зазначив, що на них напали під час прогулянки, і що ніяких конфліктів до цього не було.

Реклама

Водночас у поліції дещо інша інформація і, за словами правоохоронців, конфлікт між групою осіб мав місце.

У відділі комунікації поліції Закарпатської області зазначають, що берегівські правоохоронці зареєстрували провадження за фактами бійок, що трапилися у місті Берегово.

Реклама

У ході конфліктної ситуації, яка виникла вчора, 20 квітня, за участі 6 осіб, у таборі Берегова, до лікарні було доставлено жінку з незначними тілесними ушкодженнями.

Читайте також:
У день виборів виникла масова бійка

21 квітня близько 13:30 до поліції надійшло нове повідомлення – про конфлікт, який повторився у Берегові. Між двома групами осіб трапилася бійка, у ході якої двоє – звернулися по допомогу лікарів.

Реклама

За попередньою інформацією, дані події виникли, у зв’язку з тривалими особистісними неприязними відносинами між двома групами осіб. Обидві події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 296 ККУ (Хуліганство). Обставини конфліктів з’ясовує слідство. Поліція встановлює причини та активних учасників бійок. 

До слова, у ЗМІ розповсюджується інформація, що не відповідає дійсності. Зокрема, невідповідності є у кількості учасників бійки та потерпілих. Також недостовірним є повідомлення про застосування водомету поліцією. У зв’язку з цим, просимо громадян не розповсюджувати неперевірених фактів.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно