Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На запуск басейну ДЮСШ у міської влади Мукачева не знайшлось грошей

На запуск басейну ДЮСШ у міської влади Мукачева не знайшлось грошей

На запуск басейну ДЮСШ у міської влади Мукачева не знайшлось грошей
З двох басейнів, які є у місті, наразі запрацював тільки один – «Авангард». Міська влада натякає, що другий – на ДЮСШ – може взагалі не запрацювати. За словами заступника міського голови...

З двох басейнів, які є у місті, наразі запрацював тільки один – «Авангард».

ВІДЕО ДНЯ

Міська влада натякає, що другий – на ДЮСШ – може взагалі не запрацювати.

За словами заступника міського голови Михайла Лабоша, станом на сьогоднішній день на використання надр, в тому числі і мінералізованої води, потрібно мати ліцензію, якої, на жаль, нема.

Реклама

«Ми не маємо такої ліцензії, а якщо ми не маємо ліцензії, яка коштує дуже дорого, ми не можемо говорити про можливість відкриття цього басейну, – зауважив посадовець. – Мукачівським міськвиконкомом вирішується питання, щоб отримати і виготовити пакет документів на спеціальне використання води із свердловини. Але по-перше, це питання профілактики існуючої свердловини. По-друге, спеціальне використання передбачає технічний забір води з метою цієї профілактики. Відтак мова не йде про роботу басейну, а профілактику свердловини і спеціальне використання води у дозволених нормах. Наскільки мені відомо, до 300 м/куб на добу. Звичайно, для технічного забору мав би бути певний резервуар і цю роль міг би виконувати басейн, після якої вона б скидувалась у каналізацію. Але це все облік та плата. Однак сьогодні ми не маємо і дозволу для спеціального використання води».

Для вирішення цього питання, зауважив Лабош, потрібно дозволи від 5 організацій: «Наразі немає коштів, щоб виготовити цей пакет документів. Але навіть при наявності цих документів без наявної ліцензії ми не можемо говорити про роботу басейну».

Реклама

Тому поки мукачівці мають можливість відвідувати лише один басейн у якого ціна 40 грн. на день, або ж задовольнятися річкою.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно