Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Відомо, хто замінить Володимира Зеленського у проектах студії "Квартал 95"

Відомо, хто замінить Володимира Зеленського у проектах студії "Квартал 95"

Відомо, хто замінить Володимира Зеленського у проектах студії "Квартал 95"

Після перемоги на виборах президента України лідер студії "Квартал 95" Володимир Зеленський залишить проекти, в яких багато років був режисером-постановником, ведучим і актором.

ВІДЕО ДНЯ

А замінять беззмінного керівника колективу вже відомі глядачам зірки "Кварталу". Так, новим ведучим "Ліги сміху" стане Євген Кошовий, який також є одним з тренерів цього проекту, створеного студією "Квартал 95". Але оскільки одночасно тренувати і вести програму Євген не зможе, місце тренера в його команді посяде інший суддя. Хто саме, вирішать самі хлопці – до четвертого етапу п’ятого сезону з двох команд Кошового дійшла збірна Кременчука. Перші ігри з новим ведучим відбудуться вже 23 і 25 травня у МЦКМ (Жовтневий палац).

У найпопулярнішому і найбільш тривалому проекті студії – "Вечірній Квартал", який неодноразово визнавався "Найкращою гумористичною програмою" країни, також з’являться нові, але вже знайомі телеглядачам обличчя. Це учасники команди "Дніпро", актори і ведучі – Ігор Ласточкін і Юрій Ткач.

Реклама
Читайте також:
Кошовий розповів, чи підуть інші артисти "95 кварталу" у політику після перемоги Зеленського

Також в нових записах програми візьме участь актор Improv Live Show Володимир Шумко.

Реклама

Крім цього, на постійній основі до складу акторської трупи "Вечірнього Кварталу" вже офіційно увійшов Володимир Мартинець (капітан команди "Стадіон "Діброва", найкращий актор "Ліги сміху" за підсумками 4 сезону). Хлопці вже взялися до репетицій, оскільки перші знімання за їхньою участю відбудуться зовсім скоро.

В рамках 15-го ювілейного фестивалю "Весело", організованого студією "Квартал 95", у Туреччині відбудуться записи нових випусків "Вечірнього Кварталу" (3 травня) і "Жіночого Кварталу" (5 травня). До слова, в цих програмах Володимир Зеленський також виступав режисером-постановником. Надалі постановкою номерів "Вечірнього Кварталу" будуть займатися Олександр Пікалов та Євген Кошовий.

Що стосується проекту "Розсміши коміка", в дитячій версії Володимира замінив Юрій Ткач, знімання за його участю вже відбулися, а програма була в ефірі "1+1". А ось хто посяде місце Володимира у дорослій версії, стане відомо ближче до знімань нового 16-го сезону проекту, який запланований на осінь.

Реклама

Раніше повідомлялось, що ЦВК опрацювала 100% електронних протоколів. Переміг Володимир Зеленський.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно