Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатців попереджають про можливі черги на кордоні у період Великодніх свят

Закарпатців попереджають про можливі черги на кордоні у період Великодніх свят

Закарпатців попереджають про можливі черги на кордоні у період Великодніх свят

Мукачівський прикордонний загін інформує про ймовірне накопичення транспортних засобів перед пунктами пропуску через кордон у період Великодніх свят.

ВІДЕО ДНЯ

Зауважимо, що з метою недопущення значних черг, прикордонники забезпечують увесь спектр необхідних заходів щодо ритмічного пропуску громадян та функціонування пунктів пропуску у вихідні та святкові дні, – інформує прес-служба Мукачівського прикордонного загону.

Читайте також:
Заробітчани повертаються додому: на КПП величезні черги
Реклама

Зокрема, збільшено кількість прикордонних нарядів, організовано взаємодію з угорськими та румунськими колегами з питань забезпечення комфортного, безпечного і максимально швидкого перетину державного кордону громадянами. 

Керівництво Мукачівського загону звертається до громадян, які перетинають державний кордон, у разі ускладнення ситуації в пунктах пропуску бути організованими та не створювати передумов для порушення законодавства. Під час перебування у чергах, не намагатись об’їжджати інших учасників руху.

Реклама

Крім того, задля уникнення незручностей при перетині державного кордону, звертаємось до осіб, які планують закордонні поїздки з проханням перевірити термін дії своїх документів та їх належне оформлення.

Стосовно планування закордонних поїздок з дітьми, нагадуємо про необхідність уважніше ставитися до оформлення документів на неповнолітніх громадян, зокрема нотаріальної згоди від батьків, що потрібна у разі, коли дитину супроводжує лише один з батьків або уповноважена ними особа.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно