Життя   • 27 квітня 2019 року, 09:33822 ВІДЕО

Закарпатський кондитер зробив 17-кілограмову писанку

Закарпатський кондитер Валентин Штефаньо створив 17-кілограмову шоколадну писанку

17 кілограмів шоколаду використав для виготовлення величезної писанки ужгородський кондитер Валентин Штефаньо.

Кондитер створював великодній шедевр просто на очах ужгородців. Над 17-кілограмовим яйцем працював не один день.

Читайте також:  Оприлюднено графік освячення пасок у православних храмах Мукачева

Для Валентина робити найбільшу шоколадну писанку на Закарпатті вже стало традицією. Першу таку зробив ще у 2009 році.

Але цьогорічна відрізнятиметься від попередніх. Чим саме? Дивіться в сюжеті "Сіріусу".

Джерело: PMG.ua
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
Новини партнерів