Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Мукачівщині горів будинок

На Мукачівщині горів будинок
Підрозділами Територіального управління МНС у Закарпатській області протягом 8-10 червня здійснено 69 виїздів, з них 7 викликів виявилося хибними.Загиблих та травмованих людей не було. 9 червня о...

Підрозділами Територіального управління МНС у Закарпатській області протягом 8-10 червня здійснено 69 виїздів, з них 7 викликів виявилося хибними.Загиблих та травмованих людей не було.

ВІДЕО ДНЯ

9 червня о 02:45 виникла пожежа в житловому будинку за адресою: Рахівський район, село Білин. Пожежею знищено будинок та домашнє майно. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

Цього ж дня о 11:35 сталося загорання сміття в пластмасових сміттєвих баках, власник встановлюється, за адресою: місто Ужгород, Київська набережна. Пожежею знищено 2 сміттєві баки. Прямі збитки та причина пожежі встановлюються.

Реклама

Також 10.06.12 о 00:03 виникла пожежа в житловому будинку, за адресою: Мукачівський район, село Клечаново, вул. Ворошилова. Пожежею знищено покривлю та перекриття 120 кв. м. Прямі збитки та причина пожежі наразі встановлюються.

Цього дня о 17:14 сталася пожежа в надвірній споруді в селі Люта на Великоберезнянщині. Пожежею було знищено покриття, 0,4 т сіна та частину домашнього майна. Прямі збитки та причина пожежі - встановлюються.

Реклама

ТУ МНС України в Закарпатській області

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно