Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

За дві доби поліція зупинила 14 п’яних водіїв

За дві доби поліція зупинила 14 п’яних водіїв

Протягом 30 квітня-1 травня в Хустському, Виноградівському, Іршавському, Свалявському,  Перечинському, Воловецькому та Тячівському районах працівники поліції склали 14 адмінматеріалів за керування транспортними засобами напідпитку.

ВІДЕО ДНЯ

Так, у селі Данилово Хустського району правоохоронці зупинили водія автомобіля «Opel Astra». Мешканець сусіднього села Чумалево рухався автодорогою з непристебнутим паском безпеки. Чоловік не мав водійського посвідчення та був у стані алкогольного сп’яніння. Освідчення на драгері показало 1,82 проміле алкоголю в крові чоловіка. Проте поліцейські склали адмінматеріали за керування авто напідпитку  не лише на водія, а й на його родича, якому водій передав керування автомобілем. 

30 квітня опівночі між селами Драгово та Крайниково Хустського району поліцейські зупинили автомобіль із пошкодженнями передньої частини. Водій авто«Mersedes» не зміг пояснити причину пошкоджень та мав ознаки алкогольного сп’яніння. Проте від медосвідчення на вміст алкоголю в крові відмовився. Автомобіль затримано на штрафмайданчик  Хустського відділу поліції.

Реклама
Читайте також:
На Мукачівщині нетверезий чоловік скоїв аварію

Того ж дня у Виноградові поліцейські зупинили «ВАЗ 2106», на якому не працювала ліва фара. 40-річний виноградівець відмовився від проходження медекспертизи та був відсторонений від керування.

Реклама

Нетверезого водія без водійського посвідчення зупинили поліцейські Іршавщини. На вулиці Гагаріна в райцентрі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили водія «ВАЗ 2106», який під час руху розмовляв по мобільному телефону.

У селі Сусково Свалявського району адмінматеріали склали на нетверезого водія «ВАЗ 2105», який скоїв ДТП. Рухаючись одною з вулиць, водій скоїв зіткнення з іншим автомобілем «ВАЗ», припаркованим на узбіччі.

1 травня у Перечинському районі, а саме між населеними пунктами Сімер і Тур’ї Ремета, працівники поліції зупинили двох нетверезих водіїв, які небезпечно маневрували дорогою. Водіїв «Audi» та «ВАЗ» освідчили на стан алкогольного сп’яніння і виявили 1,24 та 0,74 проміле алкоголю в їх крові.

Реклама

Як зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, у Воловці за рух на автомобілі без номерного знака та небезпечне маневрування правоохоронці зупинили водія ватажівки «MAN». За кермом мукачівець перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Крім того, адмінпротоколи за керування транспортними засобами склали працівники груп реагування патрульної поліції Виноградівщини та Тячівщини, а також працівники Управління патрульної поліції Закарпатської області.

Нагадаємо, п’яний водій намагався підкупити поліцейського.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно