Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Містом роз’їжджав п’яний водій без посвідчення водія

Містом роз’їжджав п’яний водій без посвідчення водія

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Свалявському та Іршавському  районах. Ще одного п’яного водія виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

ВІДЕО ДНЯ

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області. 

В Іршаві працівники групи реагування патрульної поліції отримали повідомлення від небайдужих громадян про те, що містом їздить на автомобілі п’яний чоловік, який може накоїти лиха. Поліцейські зупинили вказаний автомобіль марки «Кіа», яким керував житель села Івашковиця Іршавського району. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, не надав водійського посвідчення і пробував чинити опір правоохоронцям. Водія доставили до лікарні для проходження медосвідування, де виявили в нього 1,2 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за злісну непокору поліцейським, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення. Машину затримали на спецмайданчик поліції.

Реклама
Читайте також:
Водій, який скоїв ДТП в Ужгороді, був п’яний

У Сваляві ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили  автомобіль марки «Skоdа Оctаvіa», на якому не працював поворотник під час виконання маневру. За кермом автомобіля перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 1,5 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.

Реклама

Ще одного п’яного водія виявили за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно