Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліція затримала за добу 14 п’яних водіїв

Поліція затримала за добу 14 п’яних водіїв

Упродовж минулої доби працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Іршавському, Рахівському, Воловецькому, Великоберезнянському районах. Ще дев’ятьох п’яних водіїв виявила патрульна поліція області. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

ВІДЕО ДНЯ

У Чопі вночі сталася незначна ДТП: автомобіль марки «Маzdа» іноземної реєстрації з’їхав з дороги в кювет. В аварії ніхто не постраждав, але коли на місце пригоди прибули працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського районного відділення, то з’ясували, що водій, житель Ужгорода, взагалі не має водійського посвідчення і перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,31 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. 

У селі Білки на Іршавщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2108», який робив незрозумілі маневри. За кермом перебував житель села Ільниця в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали відповідний адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування. 

Реклама
Читайте також:
Містом роз’їжджав п’яний водій без посвідчення водія

В селі Ужок на Березнянщині поліцейські зупинили вночі автомобіль марки «Mеrсеdеs», який робив незрозумілі маневри. За кермом чужого автомобіля перебував молодий житель сусіднього села Волосянка. Юнак не має водійського посвідчення і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він відмовився від медосвідування. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. 

Реклама

У Воловці вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Аudі» іноземної реєстрації, який порушив вимогу дорожнього знаку. За кермом перебував у стані алкогольного сп’яніння місцевий житель, який взагалі не має водійського посвідчення. Під час медосвідування в лікарні у водія  виявили 2,4 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування. 

У селі Верхнє Водяне Рахівського району ввечері поліцейські зупинили незареєстрований мотоцикл, яким керував житель села Калини Тячівського району. Водій був у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 0,8 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. 

Ще 9 нетверезих водіїв за минулу добу виявили працівники патрульної поліції області. 

Реклама

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно