Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

25-річний хлопець загадково помер: нові подробиці трагедії

25-річний хлопець загадково помер: нові подробиці трагедії

Область облетіла новина про те, що у лісі раптово помер 25-річний закарпатець. Сталося це на очах у його друга 6 травня. В Управлінні ДСНС України в Закарпатській області розповіли деякі подробиці цієї трагедії.

ВІДЕО ДНЯ

З’ясувалося, що 6 травня двоє хлопців 1993 та 1994 років народження пішли в ліс по гриби в районі гори Мегура Рахівського району. Але вони втратили орієнтир та заблукали. У лісі закарпатці провели всю ніч. За словами старшого хлопця, через погіршення погодних умов (сніг та пониження температури), від переохолодження близько 11 год 7 травня його 25-річний товариш помер.

Тільки 8 травня о 01:02 хлопець, який вижив, самостійно вибрався з лісу і дійшов до села Костилівка, Рахівського району. Медичної допомоги, за словами рятувальників, він не потребував.

Реклама
Читайте також:
На Закарпатті раптово помер 25-річний хлопець

Того ж дня, 8 травня, об 11:15 рятувальники ГПРВ смт Ясіня та ГПРВ м. Рахів виїхали для проведення пошукових робіт та транспортування тіла загиблого хлопця. О 15:50 тіло загиблого знайшли в районі гори Мегура та транспортовано до моргу Рахівської ЦРЛ.

Реклама

Зазначимо, що місцеві мешканці переконують, що насправді хлопці не збирали гриби в лісі у той трагічний день, а намагалися перемістити контрабанду до сусідньої Румунії. Але офіційного підтвердження цієї інформації поки нема. Загиблий хлопець був мешканцем Костилівки, а той, що вижив, проживає у Квасах. Тому людей дивує і той факт, що хлопці заблукали у лісі та стільки часу не могли вибратися. Та ще й пішли в гори ніби по гриби, незважаючи на невтішні прогнози синоптиків.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно