Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жахливий випадок на весіллі: чим закінчилися гуляння

 Жахливий випадок на весіллі: чим закінчилися гуляння

Вчора ввечері, 12 травня, о 21:32 поліцейські отримали повідомлення від лікарів про те, що до Мукачівської ЦРЛ доставили чоловіка у важкому стані. Йшлося про мешканця села Косино Мукачівського району 1976 року народження. Зазначалося, що в Косині чоловік облив будинок, машину, а потім і себе та підпалив.

ВІДЕО ДНЯ

Однак, як розповіла журналісту інтернет-видання "PMG.ua" речниця відділу комунікації ГУНП в Закарпатській області Інеса Манзулич-Іванова, слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події встановила, що чоловік, будучи напідпитку облив себе бензином на території власного дворогосподарства. Через деякий час, за словами доньки постраждалого, чоловік забув, що облив себе бензином і, підпалюючи цигарку, з власної необережності підпалив себе.

Читайте також:
Віктор Балога видав заміж доньку: з’явилося відео з весілля
Реклама

"У чоловіка діагностували 70% опіків тіла. Наразі він у реанімації. Стан важкий", – зазначила Інеса Манзулич-Іванова. У доньки 2000 року народження, яка намагалася врятувати батька, 10% опіків тіла. Вона в травматологічному відділенні. У дівчини термічні опіки верхніх та нижніх кінцівок. Стан середньої важкості.

Як стало відомо інтернет-виданню "PMG.ua", цей моторошний випадок стався під час святкування другого дня весілля доньки постраждалого.

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно