Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатці продовжують їздити напідпитку

Закарпатці продовжують їздити напідпитку

У селі Теребля Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили опівночі автомобіль марки «ВАЗ-2107», на якому не був увімкнений поворотник під час виконання маневру. За кермом перебував місцевий житель, який не мав водійського посвідчення і керував у стані алкогольного сп’яніння.

ВІДЕО ДНЯ

Від проходження медосвідування водій відмовився. На правопорушника в присутності свідків склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування. Машину затримали на спецмайданчик поліції Тячева.

Читайте також:
Алкогольний рекордсмен: у водія виявили перевищення норми алкоголю більш, ніж у 16 разів
Реклама

У місті Хуст працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований мопед, який керував без захисного шолома житель села Сокирниця. Молодий водій був у стані алкогольного сп’яніння, в лікарні у нього виявили 0,6 проміле алкоголю. Як розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської області, на правопорушника склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Ще 4 нетверезих водіїв за минулу добу виявили працівники обласного управління патрульної поліції. Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Реклама

Раніше повідомлялося про те, що ужгородці здали п’яного водія патрульним.

 

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно