Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті затримали росіянина

На Закарпатті затримали росіянина

Іноземця, який намагався поза пунктами пропуску дістатися Словаччини, затримали учора вдень прикордонники Чопського загону. Про появу у прикордонні підозрілого чужинця військовослужбовцям відділу «Великий Березний» повідомив місцевий житель. Він розповів дільничному інспектору про те, що помітив, як у бік кордону прямує чоловік середнього віку з рюкзаком.

ВІДЕО ДНЯ

З метою перевірки інформації та пошуку ймовірного правопорушника у вказаний район висунулася група реагування. Невідомого затримали, коли він намагався подолати загороджувальний паркан. Затриманий виявився громадянином Російської Федерації. Як розповіли у прес-службі Чопського прикордонного загону, він мав при собі закордонний паспорт та потрапив на територію України законним шляхом.

Читайте також:
Угорець хотів підкупити закарпатських прикордонників
Реклама

Однак, легально потрапити до країн Європи, де сподівався на кращі умови, чоловік не міг, оскільки не мав шенгенської візи. Тому він вирішив самотужки дістатися держав Євросоюзу в обхід пунктів пропуску. План та маршрут руху правопорушник склав за допомогою мережі Інтернет.

З метою з’ясування обставин правопорушення та притягнення до адміністративної відповідальності, правопорушника доставлено у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Його буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.204-1 КупАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Реклама
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно